Lyssna

Här är några låtar från forntiden (mestadels Jura eller Krita-perioden tror jag…).

Vår plan är att fylla på med mer och ännu mer obskyra inspelningar. Kanske till och med något som ingen utom de skyldiga hittills har hört…!

 

Vi börjar med denna myspoppiga låt som Hasse skrev ca 1995, ”En Fin Dag Imorgon”.  Vi skickade glada brev med karameller i till ett gäng radiostationer och låten spelades faktiskt några gånger i radio den sommaren! Tänk vad en liten godismuta kan göra nytta!

 

 

Sen har vi denna klassiker från ”Sykars IV” – ”Människa”. En låt av Hasse som vi bland annat spelade när vi kom tvåa i finalen på rockbandstävlingen, så den är alltså framförd på Stockholms konserthus stora scen!

 

 

Och här är ännu en låt från ”Sykars IV” – ”Ditt Hjärta”. Skriven av Rune och unik på det sättet att den innehåller det extremt ovanliga instrumentet ”Hasses besticklåda”. Om du lyssnar noga så slamrar det till lite extra vid vissa cymbalslag i intro och mellanspel – det är vår kreative trummarpojke Johan som tyckte att det var ett fantastiskt ljud när han släppte hela Hasses besticklåda i golvet från 1 meters höjd i hans lägenhet på Alströmergatan. Hasse tyckte att det var ganska roligt också…


Sångtexter…